Palvelut

Tapahtumajärjestelyt

Syntymäpäivät, illanvietot, perhejuhlat, kokouspaketit


Kysy tarjous tarjoiluista ja eri vaihtoehdoista cleanhostdesign@gmail.com


Pienet remontit ja loma-asuntojen stailaus

Autamme mielellämme kaikissa kodin remontointiin liittyvissä asioissa, kuten tapetointi, maalaus, laminaatin asentaminen ja remontointi.


Laadukkaiden lomahuoneistojen ja huviloiden vuokraus Rovaniemen alueella

* haemme ensisijaisesti laadukkaita vapaa-ajan asuntoja ja omakotitaloja sekä kerrostalokohteita

* hosting sopimus komissiolla, sisältää huoneiston ilmoitukset, myynti ja markkinointi, varausten hoito, siivous ja yhteydenpidon vieraisiin.

* suosittelemme käyttämään kohteissa avainkoodia tai avainboxia

* teemme tarvittaessa myös remontteja, stailauksia ja sisustussuunnittelua vuokrattaviin kohteisiin

Myyntistailaus ja konsultointi

Myyntistailaus: 2h (asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä)

Käynnin aikana perehdytään asunnon värimaailmaan ja kalusteiden uudelleenjärjestelyyn. Sijoitan asuntoon sopivat kalusteet ja sisustustekstiilit asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä. Annan ideoita säilytysratkaisuihin ja yleisilmeen selkeyttämiseen.

Airbnb kohteisiin asiakas saa muistilistan asioista, mitä kohteessa on hyvä olla. Nämä vaikuttavat viihtyvyyteen asiakkaiden vierailun ajan ja kohteesta saa paremmat arvostelut.

Sisustussuunnittelu

Kun stailauksen tai sisustuskonsultoinnin pohjalta halutaankin sisustussuunnittelu, otan mitat asunnosta ja valokuvat, jolloin tarkoituksena on löytää oikeanlaiset kalusteet ja harmoninen värimaailma sekä sisustustuotteet. Jokaiseen sisustussuunnittelukohteeseen tehdään ensin suunnittelu- ja arviokäynti.

Sisustussuunnittelun hinta riippuu tilattavasta kokonaisuudesta ja laajuudesta.

Sisustussuunnitelmaan kuuluu tilankäytön suunnittelu, pintamateriaali- ja värisuunnittelu, kalustussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, valaistussuunnittelu ja tilojen viimeistely. Sisustussuunnitelmaan sisältyy huonekortit, jossa on eriteltynä materiaalit, kalusteratkaisut ja sisustustuotteet kuvineen, hankintapaikkoineen ja hintoineen.

Työ räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan.

Teen stailauksia, sisustuskonsultointia ja sisustussuunnittelua kaikenlaisiin kohteisiin, vuokrattaviin kohteisiin, vapaa-ajanasuntoihin, mökkeihin, omakotitaloihin, liiketiloihin ja airbnb-kohteisiin.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Satu Kangas

sisustaja