Myyntistailaus ja konsultointi

Myyntistailaus: 2h (asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä)

Käynnin aikana perehdytään asunnon värimaailmaan ja kalusteiden uudelleenjärjestelyyn. Sijoitan asuntoon sopivat kalusteet ja sisustustekstiilit asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä. Annan ideoita säilytysratkaisuihin ja yleisilmeen selkeyttämiseen.

Airbnb kohteisiin asiakas saa muistilistan asioista, mitä kohteessa on hyvä olla. Nämä vaikuttavat viihtyvyyteen asiakkaiden vierailun ajan ja kohteesta saa paremmat arvostelut.

Sisustussuunnittelu

Kun stailauksen tai sisustuskonsultoinnin pohjalta halutaankin sisustussuunnittelu, otan mitat asunnosta ja valokuvat, jolloin tarkoituksena on löytää oikeanlaiset kalusteet ja harmoninen värimaailma sekä sisustustuotteet. Jokaiseen sisustussuunnittelukohteeseen tehdään ensin suunnittelu- ja arviokäynti.

Sisustussuunnittelun hinta riippuu tilattavasta kokonaisuudesta ja laajuudesta.

Sisustussuunnitelmaan kuuluu tilankäytön suunnittelu, pintamateriaali- ja värisuunnittelu, kalustussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, valaistussuunnittelu ja tilojen viimeistely. Sisustussuunnitelmaan sisältyy huonekortit, jossa on eriteltynä materiaalit, kalusteratkaisut ja sisustustuotteet kuvineen, hankintapaikkoineen ja hintoineen.

Työ räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan.

Teen stailauksia, sisustuskonsultointia ja sisustussuunnittelua kaikenlaisiin kohteisiin, vuokrattaviin kohteisiin, vapaa-ajanasuntoihin, mökkeihin, omakotitaloihin, liiketiloihin ja airbnb-kohteisiin.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!


Pienet pintaremontit

Autamme mielellämme kaikissa kodin remontointiin liittyvissä asioissa, kuten tapetointi, maalaus, laminaatin asentaminen ja remontointi.

Hinta 34€/h/hlö. Yhteydenotot sähköpostilla cleanhostdesign@gmail.com tai puhelimitse 040-1881621