Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kiipeilypuu-silikonipullo harmaa

Lasinen juomapullo, jonka harmaassa silikonisuojassa on viehättävän värikäs muumiaiheinen kuvitus. Pullo on valmistettu lujasta borosilikaattilasista, ja sen voi täyttää sekä kylmillä että lämpimillä nesteillä. Suloisessa pullossa on pieni kantolenkki. Muumimaisiin päiviin!

Oi miten ihana ja houkutteleva kiipeilypuu! Puun runko mutkittelee houkuttelevasti ja sen kukat ovat puhjenneet huumaavaan väriloistoon. Muumipeikko, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen sekä Niiskuneiti ovat kiivenneet korkealle puuhun ja katselevat ympärillään avautuvaa maisemaa. Primadonnan hevonenkin on saapunut paikalle, ja kauneudesta piittaamatta se maistaa parhaillaan kauniin vaaleanpunaista kukkaa. Muumilaakson asukkailla on värikkään iloinen hetki!

Lasinen juomapullo on valmistettu kestävästä ja lujasta borosilikaattilasista, joka kestää sekä kylmät että lämpimät nesteet. Pulloa suojaa harmaa silikonisuojus, johon on painettu hersyvä kuva Muumipeikosta, Pikku Myystä, Niiskuneidistä ja Nuuskamuikkusesta kiipeilypuun korkeuksissa. Pullossa on teräksinen korkki, ja korkissa lyhyt kantohihna.

Juomapullo on kätevän kokoinen, ja siinä kulkee juoma helposti mukana päivän erilaisissa hetkissä: töissä, urheiluharrastuksissa, automatkoilla, metsäretkellä tai vaikkapa rannalla. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

Materiaali: Borosilikaattilasi, silikoni, teräs

Pesuohje: Käsinpesu suositeltavaa

Vetoisuus: 4,5 dl

Mitat: 7 x 19 x 7 cm

Hinta:13.90 €