Adria Coral Axess XL 600 DP asuntoauto vuokraus hinnasto:

Viikot 24-33: 1290€/vko

Muina aikoina 990€/vko

Viikonloppu: pe klo 14 - ma klo 10: 423€

hinnat sis. alv. 24%

Sisätilat ja mukavuudet: Ohjaustehostin, sähkökäyttöiset ikkunat, vakionopeudensäädin, ajotietokone, sähköpeilit, kasettiwc, suihku, lämminvesiboileri, ilmastointi ajotilassa, liesi, jääkaappi, pakastelokero, parivuode, kasettiverhot, lattiamatot asunto-osassa, pesuallas, keskuslukitus kaukosääteinen, peruutuskamera, soitin, pyöräteline, markiisi,

Muuta: erikoisvanteet, kattoluukku, trumatic, eristetty harmaavesisäiliö, tukijalat, keskuslämmitys, lattialämmitys, sähköpatruuna, wc-kemikaalit ja wc-paperi, astiat, kaasugrilli, retkikalusteet, etumatto, kenkäkaukalo, peitot ja tyynyt, tarvittaessa voi vuokrata lakanat ja pyyhkeet 15€/setti/hlö.

Vuokraan sisältyy ajoneuvo varusteineen ja sopimuksen mukaiset ajokilometrit 2000km ja ylimenevät 0,40€/km. Vuokrahintaan sisältyy kaksi kaasupulloa (joista toisen on palautettaessa oltava täysi), sähköjohto ulkoiseen virtalähteeseen liittymistä varten. Täydellinen käyttöönopastus, johon vuokralaisen on varattava vähintään tunti aikaa.

Asuntoautoon ei saa ottaa lemmikkejä. Takuumaksu on aina 300€/vuokraus. Vuokrahinta sisältää 2000 km ajoa ja vuokrausvakuutuksen 1000€ omavastuulla. Ylimenevät kilometrit 0,4€/km. Auto tulee palauttaa sisältä siivottuna ja wc tyhjennettynä. Kesän sesonkiaikaan vuokrataan vain täysiä viikkoja, mutta keväällä ja syksyllä voidaan sopia muitakin aikoja.

Vuosimalli:2020, makuupaikkoja 6, henkilömäärä 6.

Varaa pian oma viikkosi tähän uuteen upeaan asuntoautoon.

Maksutapa: ennakkolasku tai IZettle maksulinkki, jolloin voit maksaa myös

luottokortilla (kulut kortilla maksusta 2,5%).

Vuokraamme kesäaikana vain täysiä viikkoja. Auto on noudettavissa maanantaina klo 14 ja palautettava maanantaina viimeistään klo 10. Muina aikoina ajat sovittavissa saatavuuden mukaan.